SPORTDOC

SPORTDOC INGÅR ETT SAMARBETE TILLSAMMANS MED TIOKAMPAREN FREDRIK SAMUELSSON

sportdoc.se/wp-content/uploads/2020/09/Pressmeddelande-Sportdoc_Fredrik-Samuelsson-2.pdf

Pressmeddelande September 8, 2020

SportDoc är idag det främsta sport medical- varumärket i Sverige. De har främst samarbetat med lag och klubbar tidigare men nu väljer man att även satsa på ett samarbete tillsammans med en individuell idrottare, Sveriges bästa tiokampare, Fredrik Samuelsson.

– Det känns jättebra att vi har ingått ett samarbete med just Fredrik. Han känns som helt rätt profil för oss. Vi har i dagsläget samarbeten och är officiell leverantör till bland annat Sveriges samtliga fotbollslandslag, Längdskidlandslaget, Skidskyttelandslaget, Skånes fotbollsförbund samt andra klubbar och lag inom främst fotbollsvärlden. Därför känns det extra roligt att vi nu har ingått ett samarbete och kommer få följa friidrottaren och mångkamparen Fredrik under hans resan mot SM, EM, VM och OS, säger Elin Johansson på SportDoc.

Fredrik började sin idrottskarriär redan som sexåring. Då var det både fotboll och friidrott som gällde, två sporter Fredrik visade sig ha stor talang i. År 2011 tog han beslutet att satsa helhjärtat på friidrotten. Det
gav fina resultat på en gång och han blev samma år uttagen att tävla för Sverige i nordiska mästerskapen i mångkamp. 2012 vann han sitt första guld under inomhus-SM i sjukamp. Fredrik fortsatte att förbättra sina resultat och trots en meniskskada som ställt till det så har han idag många fina medaljer och segrar i bagaget. Han har bland annat hela 10 SM guld och en 4e plats på IEM. Men resan är absolut inte slut för Sveriges bästa tiokampare, utan siktet är inställt mot fler spännande tävlingar framöver i både SM, EM, VM och OS.

För att lyckas i sin satsning och prestera på topp under träning och tävling så är det viktigt att hålla sig skadefri. Därför ser Fredrik att samarbetet med Sportdoc är en viktig pusselbit för att nå hela vägen.

– Jag är otroligt glad över att ha inlett ett samarbete med Sportdoc. Dem kommer förse mig med material som jag är i behov av i min karriär både på- och utanför banan för att må bra och hålla mig så skadefri som möjligt. Att ha tillgång till ett komplett sportapotek är otroligt fördelaktigt som elitidrottare och det gläder mig att Sportdoc tror på mig. Jag ser fram emot ett förhoppningsvis långvarigt och kreativt samarbete oss emellan, säger Fredrik.

Ultimatenordic.se | info@ultimatenodic.se | order@ultimatenordic.se

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial