Taxi Stockholm

Innan olyckan, hade Fredrik Samuelsson tillsammans med Taxi Stockholm spelat in en reklamfilm som skulle publiceras i samband med Finnkampen.

Innan olyckan, hade Fredrik Samuelsson tillsammans med Taxi Stockholm spelat in en reklamfilm som skulle publiceras i samband med Finnkampen. 

PRESSMEDDELANDE – 19 SEPTEMBER 2023 06:00

Olyckan som ledde till ett lyckat samarbete 

www.mynewsdesk.com/se/taxistockholm/pressreleases/olyckan-som-ledde-till-ett-lyckat-samarbete-3273760

Tiokamparen Fredrik Samuelsson, som skulle delta i Finnkampen 2023, var även ansiktet utåt för det etablerade samarbetet mellan Taxi Stockholm och Finnkampen. Några veckor innan friidrottsevenemanget, bröt Fredrik Samuelsson sin fot under friidrotts-SM. Fredrik var tvungen att stryka sig från Finnkampens deltagarlista och samarbetet mellan friidrottsprofilen och Taxi Stockholm äventyrades.  

Innan olyckan, hade Fredrik Samuelsson tillsammans med Taxi Stockholm spelat in en reklamfilm som skulle publiceras i samband med Finnkampen. Reklamfilmens manus grundade sig i att Fredrik Samuelsson skulle delta i Finnkampen. När Fredrik bröt foten gick det inte att använda det redan inspelade materialet. 

– Vi fick laborera och spåna nya idéer kring hur vi skulle lösa situationen. Lyckligtvis var Friidrottsförbundet och Fredrik väldigt lösningsorienterade och samarbetsvilliga, säger Lina Telander, Marknadsansvarig på Taxi Stockholm. 

Bara några dagar efter Fredriks fotoperation, är han med på en inspelning med Taxi Stockholm för att göra en ny version av reklamsamarbetet. 

– Vi behövde göra om materialet men vi var fast beslutna om att vi ville göra det med Fredrik. Ett av Taxi Stockholms värdeord är trygghet och det vill vi ska genomsyra hela vår verksamhet, även gentemot våra samarbetsprofiler. Fredriks värde för oss som idrottsman och profil förändrades inte för att han inte kunde delta i själva tävlingen, menar Lina Telander. 

Den nya versionen av reklamsamarbetet blev en förlängning av den ursprungliga reklamfilmen, som även belyser den olyckshändelse som drabbade Fredrik Samuelsson under friidrotts-SM. 

– Slutresultatet blev bättre än originalversionen. Vi fick chansen att visa upp att det går att räkna med Taxi Stockholm i både med- och motgång, säger Lina Telander, Marknadsansvarig på Taxi Stockholm. 

Efter det lyckade samarbetet med Finnkampen 2023, har Taxi Stockholm och Friidrottsförbundet fortsatta diskussioner om nya samarbeten. Fredrik Samuelsson rehabiliterar för närvarande sin fot och är förhoppningsvis tillbaka på Friidrottsarenan nästa säsong igen. 

Nedan går det att ta del av originalversionen samt slutversionen av Taxi Stockholms reklamfilm med tiokamparen Fredrik Samuelsson:

Originalversionen av samarbetet – Taxi Stockholm och Finnkampen www.youtube.com/embed/PrElBrPXu3Y


Slutversionen av samarbetet – Taxi Stockholm och Finnkampen
www.youtube.com/embed/dLtQIFIe0-0

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial